Nieuwe gemeenteraad geïnstalleerd

Nieuwe gemeenteraad geïnstalleerd – op de foto naast elkaar Ad Struijs – Bert Vriezen – Petra Klomp namens Pro Krimpenerwaard

 

In de raadsvergadering van 30 maart 2022 zijn de nieuwe raadsleden beëdigd en geïnstalleerd. Namens Pro Krimpenerwaard zijn dat: Ad Struijs, Petra Klomp-Lever en Bert Vriezen.  Tijdens die raadsvergadering werd ook gesproken over de coalitievorming en het voorstel om de informateur namens de VGBK, de heer Schoof, te benoemen van informateur tot formateur. Pro Krimpenerwaard heeft tijdens die bijeenkomst een motie ingediend. Die werd alleen gesteund door Leefbaar Krimpenerwaard.

Zie bijgesloten motie. MOTIE verkenner – 30032022 Pro Krimpenerwaard heeft van diverse partijen het verzoek ontvangen om serieus samen te werken. Dat zijn we zeker van plan. Ook blijven we ervoor pleiten dat de inwoners echt gehoord worden en dat op de belangrijke thema’s raadsbreed wordt samengewerkt. Alleen vakwethouders zullen door ons worden geaccepteerd. De uitdagingen waarvoor de gemeente staat vragen daarom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.