Alle vergaderingen in de gemeente Krimpenerwaard afgelast

De burgemeester heeft vandaag bekend gemaakt dat alle vergaderingen, zoals de raadsvergadering van 17 maart, de raadscommissievergaderingen etc. tot 6 april zijn afgelast. Dat besluit heeft hij genomen in het licht van de verder aangescherpte maatregelen van het kabinet voortvloeiende uit de uitbraak van het coronavirus. Deze maatregelen zijn nodig voor het beheersen van de verspreiding van COVID-19.

Pro Krimpenerwaard heeft besloten zijn ledenvergadering van 25 maart niet door te laten gaan, evenals onze fractievergaderingen, zoals van vanavond.

Inmiddels is er door de voorzitter van de veiligheidsregio Hollands Midden, in overleg met de burgemeesters, de Noodverordening COVID-19 Veiligheidsregio Hollands Midden opgesteld en vastgesteld. Deze verordening is nodig om uitvoering te kunnen geven aan de afgekondigde aanwijzingen door het kabinet.

Wij zijn samen verantwoordelijk om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen.

Pro Krimpenerwaard heeft de gemeente verzocht om een “loket” in te richten (vooral telefonisch/e-mail) om hulpvragen van inwoners te beantwoorden, aanbod van ondersteuning van inwoners te coördineren en in het algemeen voor u ondersteunend te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.