Hoe denkt u over duurzaamheid?

Pro Krimpenerwaard steunt deze actie van de gemeente. Eindelijk wordt u hierbij betrokken, na vele besloten vergaderingen.

De gemeente Krimpenerwaard wil graag weten hoe haar inwoners denken over het verduurzamen van hun woning en de opwekking van schone energie binnen de gemeente.

Bij het verduurzamen van woningen kunt u denken aan het isoleren van vloeren en daken en de opwekking van energie met zonnepanelen op daken. Daarom willen we u uitnodigen om een online vragenlijst in te vullen.

In het onderzoek komen verschillende vragen aan bod. Bent u bereid om te investeren in de verduurzaming van uw woning? Welke belemmeringen ervaart u? Misschien wilt u wel meer doen om energie te besparen, maar weet u niet waar u moet beginnen?

Dit onderzoek wordt uitgevoerd door Research2Evolve, een onafhankelijk onderzoeksbureau. De antwoorden worden anoniem verwerkt.

Ook wanneer u (nog) niet bezig bent met het verduurzamen van uw woning of wanneer u weinig met het onderwerp heeft, kunt u de vragenlijst invullen. De gemeente gebruikt de uitkomsten van het onderzoek om verder invulling te geven aan het duurzaamheidsbeleid en de communicatie hierover. Uw mening telt!

Doet u mee?

Hoe meer deelnemers, hoe waardevoller het resultaat! Invullen duurt ongeveer 10 minuten en kan tot en met zondag 26 januari.

Meedoen kan via de website van Research2Evolve

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.