Vereniging Pensioenverlies

Wist u dat de Nederlandse Staat in de jaren 80 en 90 van de vorige eeuw het begrotingstekort heeft gefinancierd met geld uit uw Pensioenfonds?

De overheid heeft in die periode tientallen miljarden “geleend” uit het ABP Pensioenfonds om begrotingstekorten aan te vullen. Dat geld is tot op de dag van vandaag niet terugbetaald! Dit heeft gevolgen voor uw pensioen: al jaren heeft geen inflatiecorrectie plaatsgevonden en binnenkort dreigen de ambtenarenpensioenen zelfs te worden gekort.

Pensioenverlies wil weten hoe het kon dat de Nederlandse overheid ongestraft geld uit het pensioenfonds van haar eigen werknemers kan halen, zonder dit terug te betalen. Wat zijn de afspraken geweest? Wie controleert dit? En vooral: hoe kunnen we ervoor zorgen dat deze miljarden terugkomen waar ze thuishoren: in uw pensioenfonds! Als we dit samen voor elkaar krijgen, zal het vermogen van het ABP aanzienlijk toenemen. Dat betekent: geen gegronde reden meer voor het uitblijven van inflatiecorrectie of voor kortingen op de pensioenen. Dat betekent dat iedere ambtenaar krijgt waar deze recht op heeft. Hoe meer ambtenaren zich bij ons aansluiten, hoe sterker we staan. Doet u mee? Wordt lid van de Vereniging Pensioenverlies. De fractievoorzitter van Pro Krimpenerwaard heeft zich hierbij aangesloten. Voor verdere informatie verwijs ik naar: https://www.pensioenverlies.nl/?sfns=mo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.