Word lid van Pro Krimpenerwaard!

Foto inschrijvenVoor een vitale politieke partij zijn leden onontbeerlijk. Meer leden betekent meer talent, meer inbreng en inzet. Pro Krimpenerwaard doet daarom een beroep op u om samen met ons het beleid te bepalen voor de Krimpenerwaard. Word lid! Voor de lidmaatschapskosten hoeft u het niet te laten. Deze bedragen slechts € 10,– per jaar.

1 Pro Krimpenerwaard is duurzaam – We kiezen voor het klimaat en zetten ons in voor schone energie (geen schaliegaswinning). We werken aan groene wijken en buurten, zodat we samen kun­nen genieten van de natuur. Het gemeentelijke be­leid wordt langs de duurzaamheidsmeter gelegd.

2 Pro Krimpenerwaard is sociaal – We kiezen voor gelijke kansen voor iedereen. We zetten ons in voor meer werk, goede zorg en basisonderwijs in alle kernen. Bij ons telt ieder mens!

3 Pro Krimpenerwaard is voor het behoud van het voorzieningenniveau in de kernen, o.a. met betrek­king tot sport, zorg en welzijn.

4 Pro Krimpenerwaard is eerlijk – We kiezen voor duidelijke standpunten. We zetten ons in voor gelijke kansen, eerlijk delen en het bestrijden van discriminatie. We werken aan eerlijke handel en democratie. Open in plaats van besloten en be­trokkenheid in plaats van uitsluiting.

Lid worden is eenvoudig!  Vul het formulier hierboven in en klik op ‘Volgende stap’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.