Stem 21 maart Pro Krimpenerwaard

Deze verkiezingen gaan over de koers van de gemeente Krimpenerwaard de komende raadsperiode. Pro Krimpenerwaard is de enige partij in de gemeente Krimpenerwaard die zich écht inzet voor een politiek die zich bekommert om mens, dier, natuur en milieu. Pro Krimpenerwaard staat voor een leefbare toekomst. Zorg en aandacht voor elkaar, onze leefomgeving en dieren.

Bij een goede uitslag kunnen we werk maken van het klimaat. Onze toekomst beschermen. Verandering is nodig. Iedereen moet de kansen en zorg krijgen die ze verdienen. Te vaak is dat nog niet zo. Veel te vaak. Op naar een armoevrije gemeente. Geen lastenverhoging en behoud van de basisvoorzieningen in de kernen. Een baliefunctie per grote kern op een betaalbare wijze. Het vergroten van de dienstverlening. Openbaar vergaderen wordt weer regel en geheime vergaderingen als de Wet openbaarheid van bestuur dat eist. Inwoners worden weer serieus genomen en krijgen meer inspraak dan het uitvoeren van gemeentelijk beleid.

De weg inslaan naar een menselijker samenleving. Werk maken van betaalbare woningen (ook starterswoningen) en banen die genoeg zekerheid geven. Het is hoognodig. Wij vergeten de jeugd niet. Denk aan goed en snel internet, beter openbaar vervoer en geen beperking van de activiteiten op zondag. Weg met het zwerfafval. Sociaal – iedereen doet mee! Meer aandacht voor kunst en cultuur.

Woensdag gaat het om een kentering. Een omslag. Het gaat om verandering. Op naar een diervriendelijke gemeente en het afschaffen van de jacht. Geef de weidevogels weer een kans. Bescherm en behoud onze prachtige buitengebieden voor nu en voor de generatie die na ons komt! Ik ben ontzettend trots op wat onze beweging laat zien om dat dichterbij te brengen. En ik kan niet wachten tot onze raadsleden aan de slag kunnen.

Tot die tijd doen we alles om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. Lees ons volledige verkiezingsprogramma en/of flyer.

Stem 21 maart Pro Krimpenerwaard. Dank voor jullie steun.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.