Het verkiezingsprogramma vastgesteld

Fb_large_300ppi-8De leden van Pro Krimpenerwaard hebben het verkiezingsprogramma 2014-2018 in zijn vergadering van 11 september vastgesteld. U kunt hier kennis van nemen door op het icoontje “verkiezingsprogramma” te klikken. Hier volgt het verkiezingsprogramma in een Notendop.

Vier redenen om bij de gemeenteraadsverkiezing van de gemeente Krimpenerwaard op 19 november 2014 op Pro Krimpenerwaard te stemmen.

  1. Pro Krimpenerwaard is duurzaam – We kiezen voor het klimaat en zetten ons in voor schone energie (geen schaliegaswinning). We werken aan groene wijken en buurten, zodat we samen kunnen genieten van de natuur. Het gemeentelijke beleid wordt langs de duurzaamheidsmeter gelegd.
  2. Pro Krimpenerwaard is sociaal – We kiezen voor gelijke kansen voor iedereen. We zetten ons in voor meer werk, goede zorg,  basisonderwijs in alle kernen. Bij ons telt ieder kind en ieder mens!
  3. Pro Krimpenerwaard is voor het behoud en van het voorzieningenniveau in de kernen, o.a. met betrekking tot zorg en welzijn.
  4. Pro Krimpenerwaard is eerlijk – We kiezen voor duidelijke standpunten. We zetten ons in voor gelijke kansen, eerlijk delen en het bestrijden van discriminatie. We werken aan eerlijke handel en democratie. Open in plaats van besloten en betrokkenheid in plaats van uitsluiting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.