Jachtmisstanden in de Krimpenerwaard

Zoals vrijwel iedere week constateerde Stichting Dierenradar ook afgelopen weekend weer jachtmisstanden, waarop nul controle door Politie Krimpenerwaard en de BOA’s van de Provincie Zuid-Holland in het veld – voorafgaande en tijdens het doden van dieren – is. Bekijk het filmpje!

https://www.facebook.com/dierenradar/videos/917372165054719/?hc_ref=ARSqqUppdTs8PmOkYvXZbpCNpYKGZo8bCwRCSC8HvI4A194Zsbd0yvPG4Opmzdp3ttY&pnref=story

De Politie Krimpenerwaard beweert op haar Facebook pagina dat zij op 16 december 2017 zogenaamd “controles” op “beheer- en schadebestrijding en de reguliere jacht heeft uitgevoerd waarbij zij geen overtredingen heeft geconstateerd”? Zeker weer zoals gewoonlijk de andere kant uitgekeken toen hun jagersvrienden strafbare feiten aan het plegen waren?

https://www.facebook.com/politiekrimpenerwaard/posts/2005962156311124?pnref=story

Opmerkelijk is dat zelfs vele jagers reageren en schrijven dat deze wijze van jagen strafbaar is en zich ervoor schamen dat dit in onze gemeente zomaar ongestraft kan gebeuren en hiermee “de goede naam” van de jagers wordt aangetast.

Pro Krimpenerwaard zal hierover wederom vragen stellen aan de burgemeester. Hij is verantwoordelijk voor de handhaving.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.