BURGEMEESTER CAZEMIER LOOG TIJDENS RAADSVERGADERING D.D. 31 JANUARI 2017 DAT POLITIE JAGERS NIET CONTROLEERDE EN BEKEURDE “OMDAT DIE ONTHEFFINGEN  ZOUDEN HEBBEN”

Burgemeester Cazemier van de gemeente Krimpenerwaard betoogde tijdens een commissievergadering van 10 januari 2017 dat het handhaven op het rijden op fietspaden en gesloten verklaarde wegen geen taak van de Politie Krimpenerwaard zou zijn. Op de vraag van raadslid Ad Struijs van Pro Krimpenerwaard aan burgemeester Cazemier tijdens de raadsvergadering d.d. 31 januari 2017 waarom de Politie Krimpenerwaard dan wel klokkenluider Saskia Van Rooy afgelopen jaar 5x met groot machtsvertoon en machtsmisbruik bekeurde voor het rijden op fietspaden en gesloten verklaarde wegen en fietspaden maar NIET de jagers, LOOG de burgemeester! Hij antwoordde dat de politie Saskia Van Rooy wel had bekeurd maar NIET de jagers omdat die “een ontheffing hadden voor het rijden op fietspaden en gesloten verklaarde wegen”. De aanvraag (in ons bezit)  d.d. 5 september 2016 van jager Coen Wouda van de Wildbeheer Combinatie Stolwijk bewijst dat de jagers geen ontheffingen hadden en dat de Politie Krimpenerwaard hen daarop nooit controleerde. DE BURGEMEESTER LOOG!De door DIERENRADAR op camera vastgelegde feiten tonen aan dat de Politie Krimpenerwaard de jagers reeds jarenlang tot en met heden ongemoeid op fietspaden en gesloten verklaarde wegen liet/laat rijden waarvoor zij geen ontheffingen hebben en waarop zij hen nimmer controleerde en nooit bekeurde. Daarentegen bekeurde de Politie Krimpenerwaard – naar aanleiding van meldingen van jagers die zelf daar ook niet mochten rijden! – wel met groot machtsvertoon en machtsmisbruik Saskia Van Rooy 5x (5 x 99 euro & verhogingen) waarbij de politie hun jagersvrienden ongemoeid liet. Dit terwijl Saskia nota bene het werk van de politie en toezichthouders van de provincie met gevaar voor eigen leven en op eigen kosten aan het doen was, namelijk het opsporen en filmen van strafbare feiten die jagers met dieren plegen, welk werk de Politie Krimpenerwaard en provincie weigeren te doen.

Pro Krimpenerwaard accepteert de leugens van de burgemeester en Politie Krimpenerwaard niet en wil opheldering hierover. Verder wil Pro Krimpenerwaard een onderzoek naar het (wan)gedrag van de politie in deze kwestie. De burgemeester heeft inmiddels toegezegd een overzicht van de bekeuringen betreffende dit onderwerp op te vragen en toe te sturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.