De post waarnemend burgemeester is besmet!

BESMET

Pro Krimpenerwaard is van mening dat, zolang het feitenonderzoek niet heeft plaatsgevonden naar het zogenaamde “grensoverstijgend” gedrag van burgemeester Paans, de post van burgemeester in onze gemeente besmet is. Pro Krimpenerwaard heeft bij herhaling aangedrongen op een onafhankelijk feitenonderzoek. Dat is belangrijk voor het “slachtoffer’, de burgemeester, het bestuur van de gemeente, de inwoners en het beschadigde beeld van de gemeente Krimpenerwaard. Nu is onze burgemeester onder grote druk vertrokken en doen allerlei verhalen de ronde.

Zolang hierover geen duidelijkheid is kan de post van burgemeester niet worden ingevuld. Er is hopelijk nog iets van een moreel kompas. We gaan toch niet verder alsof er niets gebeurd is. Wij hebben veel reacties ontvangen waaruit boosheid blijkt, verontwaardiging en met ontzetting wordt gereageerd op datgene wat heeft plaatsgevonden. De zeer geliefde burgemeester die is afgeserveerd.

In de kennismakingsbijeenkomst a.s. maandagavond met de kandidaat voor de post van waarnemend burgemeester zullen wij dit punt aan de orde stellen.

Wist u dat de tekst van de Commissaris van de Koning onder druk van de gemeente ten nadele van burgemeester Paans is bijgesteld! Dit ondersteunt onze motie om een feitenonderzoek in te stellen via een extern onafhankelijk deskundig bureau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.