Pro Krimpenerwaard wint 1,5 %

Pro Krimpenerwaard heeft in een tumultueuze verkiezingsuitslag 1,5% gewonnen. Pro Krimpenerwaard had aanvankelijk hogere verwachtingen richting de 4 zetels. Dat hebben we helaas niet gehaald. Naast de vele partijen met al dan niet fors verlies hield Pro Krimpenerwaard zich keurig staande. Oorzaken van de kleine overwinning zijn natuurlijk de lage opkomst en de nieuwe partij Leefbaar Krimpenerwaard.

Wij feliciteren de SGP en Leefbaar Krimpenerwaard met de mooie uitslag. De VGBK blijft ondanks een klein verlies de grootste partij.

Pro Krimpenerwaard zal zich constructief opstellen om deel te nemen aan de coalitie. Vrijdag hebben wij het eerste gesprek met VGBK. De grootste partij die de initiatiefnemer is bij de coalitieonderhandelingen.

Pro Krimpenerwaard bedankt u voor het vertrouwen dat u in Pro Krimpenerwaard heeft gesteld. Ook deze nieuwe raadsperiode kunt u op ons rekenen.

Tot slot. Pas op maandag weten we wie namens Pro Krimpenerwaard in de raad zullen zitten. Op de kandidatenlijst staan op de eerste drie plaatsen Ad Struijs, Petra Klomp en Bert Vriezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.