Debat Jonge Stemmen

De Klankbordgroep Jongeren organiseren een debat in het teken van de toekomst van de jongeren. Zij laten de politieke partijen debatteren over onderwerpen die voor jongeren veel impact hebben in de gemeente Krimpenerwaard. Dit debat wordt opgenomen en live uitgezonden door RTV Krimpenerwaard. Voor iedereen die geïnteresseerd is, kijk gezellig mee en krijg wat meer inzicht over de toekomst voor ons als jongeren binnen de gemeente Krimpenerwaard. Namens Pro Krimpenerwaard zal Cathy Lever aan dat debat meedoen. Zij staat op plaats 7 van de kandidatenlijst.

Groot Lijsttrekkersdebat Krimpenerwaard 14 maart in De Drie Maenen Ouderkerk ad IJssel

Weet u al of juist nog niet op welke partij u gaat stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen op (14,15 maart) woensdag 16 maart? Kom dan op maandag 14 maart naar het Groot Lijsttrekkersdebat in Ouderkerk aan den IJssel. De lijsttrekkers van de tien deelnemende partijen gaan die avond de strijd met elkaar aan over actuele thema’s aan de hand van diverse stellingen.

RTV Krimpenerwaard en de gemeente Krimpenerwaard organiseren een debatavond in De Drie Maenen in Ouderkerk aan den IJssel. Dat is uw kans om vragen te stellen of in gesprek te gaan met de lijsttrekkers. Wie liever thuis blijft, maar het debat toch wil zien, kan het live bekijken op RTV Krimpenerwaard.

Het Groot Lijsttrekkersdebat begint maandag 14 maart om 19:30 uur en duurt tot 22:00 uur. U ben welkom vanaf 19:00 uur. De zaal bevindt zich in De Drie Maenen, Abelenlaan 1  in Ouderkerk aan den IJssel. De toegang is gratis.

Alle informatie over de gemeenteraadsverkiezingen kunt u vinden op verkiezingen. krimpenerwaard.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.