Flyeren en de vele driehoeksborden in de gemeente Krimpenerwaard

Locatie Schoonhoven
locatie Lekkerkerk
locatie Lekkerkerk

Pro Krimpenerwaard gaat in gesprek met de inwoners. Dat gebeurt tijdens het flyeren in de hele gemeente. Wij brengen 25.000 flyers rond. Dat is inderdaad een zware klus, maar dat heeft veel bijkomende voordelen. Je ziet de kernen, de wijken en de mensen die daar wonen. Wij zij een betrouwbare partij. De inwoners weten dat te waarderen, na jaren van constructieve inbreng en vooral het luisteren naar inwoners serieus nemen. Niet wegkijken, maar aanpakken.

Pro Krimpenerwaard staat bekend als de meeste actieve partij in de gemeente. Wij stellen de meeste raadsvragen, dienen de meeste moties en amendementen in. Wij zijn een partij die er prat opgaat de meeste moties van collega partijen te hebben gesteund. Wij werken in het belang van de gemeente en de inwoners. Dat vergeten de collega’s weleens. Afgeschoten moties van Pro Krimpenerwaard worden soms overgeschreven en ingediend. Soms weggestemd om de inhoud in het verkiezingsprogramma te verwerken en als eigen initiatief te presenteren.

Pro Krimpenerwaard vindt dat de verkiezingsdebatten ook zouden moeten gaan over wat in de afgelopen raadsperiode door politieke partijen is beloofd en wat is waargemaakt. Dat geeft een interessant inkijkje.

Vandaag zijn de vele driehoeksborden van Pro Krimpenerwaard in de gemeente geplaatst met 3  verschillende posters met de kerndoelen.

U kunt zich altijd nog melden voor een poster. Gratis  en voor niets thuis afgeleverd. U kunt natuurlijk ook de flyer voor het raam hangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.