Het initiatief Shakespeare in de Loet gaat niet door!

Het VVD-raadslid Oudshoorn

Beste allemaal,

Met pijn in ons hart hebben we moeten besluiten om het initiatief Shakespeare in de Loet te stoppen. Oorzaak hiervan is de negatieve berichtgeving in de pers en de twijfel over (politiek) draagvlak. We betreuren het enorm dat ons professioneel georganiseerd initiatief, dat als doel had te zorgen voor onderlinge verbinding, juist blijkt te zorgen voor verdeeldheid. We konden daarom niet anders besluiten dan te stoppen met onze activiteiten.

We danken je voor je betrokkenheid en enthousiasme om deel te nemen of te helpen. Wie weet ontwikkelen we in de toekomst iets anders….. we zullen je daarvan dan direct op de hoogte brengen.

Met vriendelijke groet, mede namens Kees Dullaart en Randy van Vliet, Theo Ham , Stichting Shakespeare in de Loet

Pro Krimpenerwaard heeft dit bericht ontvangen, omdat wij steun hebben toegezegd.

Wij danken de VVD en CU voor hun negatieve campagne waardoor deze kernen overstijgende culturele activiteit wordt beëindigd. Zou er eindelijk, na de strenge coronamaatregelen, weer wat op cultureel terrein te beleven zijn in de Krimpenerwaard; maar te mooi om waar te zijn.

Bijgesloten de reactie van het college op de gestelde vragen van VVD en CU.  Het college blijft achter dit initiatief staan en de daaraan gekoppelde subsidie.

1.29 SV22-009 antw VVD, CU, Subsidie uit Coronagelden van €125.000,00 project Shakespeare in de Loet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.