VERKIEZINGSPROGRAMMA 2022-2026

Stem 16 maart 2022 op Pro Krimpenerwaard (lijst 5): de eerlijke, duurzame, sociale en diervriendelijke partij in de gemeente Krimpenerwaard.

Samen kan het wel

Wij zetten ons met hart en ziel in voor een gemeente die recht doet aan mens, dier, natuur en milieu. Omdat we geloven dat we alleen dan een leefomgeving kunnen hebben waar iedereen met plezier woont. Maar dat kunnen we als politieke partij niet alleen: want een gemeente bestaat niet uit politieke partijen, maar uit inwoners. Mensen die in een prettige en gezonde omgeving willen wonen, werken en leven. Waar we naar elkaar omkijken.

Wilt u ook in zo’n gemeente wonen? Stem dan 16 maart 2022 op ons. Uw stem kan het verschil maken.

Hier staan wij voor
Pro Krimpenerwaard is de echt groene partij in de gemeente Krimpenerwaard. Wij staan voor een toekomst waarin in iedere kern zorg en aandacht is voor elkaar. Met voldoende betaalbare woningen in een veilige, schone en groene leefomgeving.

Wij willen een gemeente zonder armoede, waar iedereen de kans krijgt om mee te doen. Waar cultuur en sport toegankelijk en betaalbaar zijn. En waar dierenwelzijn wordt gerespecteerd.

Onze kernwaarden zijn eerlijk, duurzaam, sociaal en diervriendelijk. Waarden die ons beleid bepalen en waar u ons aan mag houden.

Wij geloven dat het anders kan en wij weten dat het anders kan, als we maar samenwerken. We delen graag onze ambities voor de gemeente Krimpenerwaard met u.

Pro-Krimpenerwaard-Verkiezingsprogramma-2022-2026

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.