Aankondiging 2e Zonnestroom-project – Zonneroos Haastrecht

De Coöperatie Waardstroom wil u graag attenderen op haar 2e Zonnestroom-project in de Krimpenerwaard.

60% van de zondelen zijn inmiddels gereserveerd.  Nieuw : Er zijn ongeveer 300 zondelen beschikbaar voor gegadigden buiten de Postcoderoos. Daarvan zijn 40 reeds gereserveerd.

De zonnestroominstallatie zal worden gebouwd op het bestaande staldak van Melkveebedrijf Aantjes- Blokhuis in Haastrecht. Particulieren, verenigingen, stichtingen en kleine bedrijven kunnen meedoen aan dit project en daarmee hun eigen stroom opwekken op andermans dak ! Voor de omschrijving van het project en bereik van de Postcoderoos  wordt verwezen naar de folder in de bijlage.

Via de website www.Waardstroom.nl/projecten kunt meer informatie krijgen, vragen stellen en uzelf opgeven als geïnteresseerde. Mocht u zelf al uw energie al opwekken, wilt u dit bericht dan delen met uw familie, vrienden en kennissen in en rond de Krimpenerwaard ?

Op vrijdag 26 november aanstaande is een  digitale informatieavond gepland voor dit project aanvang 20.00 uur. Als u zich via de website www.Waardstroom.nl / aanmelden opgeeft krijgt u een LINK als  uitnodiging.

Bijlage : Folder ZonneRoos Haastrecht ( ZRH )

folder waardstroom 2021      adv Waardstroom 2021

Pro Krimpenerwaard vindt dit een fantastische actie om de inwoners, ook als men geen geschikt dak heeft, mee te  laten doen aan het project zonnepanelen;  een klimaatvriendelijke actie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.