GGD opent kleine testlocatie en GGD priklocatie in Bergambacht op 2 locaties.

Op woensdag 24 en donderdag 25 november kan iedereen die nog niet eerder tegen corona gevaccineerd is, zonder afspraak in De Stoep, Het Hooge Zand 1 in Bergambacht, terecht voor de eerste of tweede prik. GGD-priklocatie. Alleen voor de 1e en 2e prik. Er wordt geprikt met het Pfizer vaccin. Er is altijd een arts aanwezig die graag alle vragen beantwoordt.  • vanaf 12 jaar • neem je ID-bewijs + mondkapje mee.

Er wordt geprikt tussen 14.00 uur en 19.00 uur. De prikken worden gezet in het restaurantgedeelte van multifunctioneel sportcentrum De Stoep.

Mensen met een zeer zwak immuunsysteem kunnen hun derde prik in de Stoep krijgen. Zij hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen van een medisch specialist.

GGD opent kleine testlocatie in Bergambacht

Vanaf maandag 29 november kunnen inwoners met klachten in zalencentrum De Waard in Bergambacht terecht om zich te laten testen op corona. GGD Hollands Midden neemt een gedeelte van De Waard in gebruik als kleine testlocatie.

De bestaande huurders kunnen gebruik blijven maken van de locatie. Omdat maar een gedeelte van het zalencentrum gebruikt wordt als testlocatie, kunnen sportverenigingen blijven sporten in De Waard. Ook de andere huurders kunnen gebruik blijven maken van de locatie. De testlocatie is open van maandag tot met vrijdag van 9.00 tot 15.00 uur. De GGD maakt De Waard de komende dagen klaar voor gebruik.

De drukte bij de testlocatie moet worden voorkomen. U kunt daarom niet zonder afspraak naar de testlocatie komen.

Maak een corona testafspraak. Heeft u klachten die passen bij corona? Blijf thuis en laat u testen. Dat kan online via Coronatest.nl. U kunt ook bellen met telefoonnummer 0800-1202.

 Wilt u Testen voor Toegang?

Voor toegang tot plekken en evenementen kunt u zich laten testen bij een locatie die is aangesloten bij Testen voor Toegang. Maak hiervoor een afspraak op www.testenvoortoegang.org

Pro Krimpenerwaard heeft op 26 oktober raadsvragen gesteld over testlocaties ver buiten de gemeente. Wij hebben er voor gepleit om weer een testlocatie in de gemeente te openen.  Hieraan is gevolg gegeven. Dat is voor onze inwoners een positieve ontwikkeling in de strijd tegen de Corona.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.