De eerste 7 kandidaten voor de kandidatenlijst van Pro Krimpenerwaard

Fractievoorzitter van Pro Krimpenerwaard, Ad Struijs

Pro Krimpenerwaard staat voor de volgende kernbegrippen: Eerlijk, Duurzaam, Sociaal en Diervriendelijk. Alles wat Pro Krimpenerwaard  zegt is gebaseerd op feiten en daar handelen we naar. Wij hebben al veel voor elkaar gekregen en we gaan daarmee door. Wij zijn de partij die ieder jaar de meeste moties en amendementen indient, evenals het stellen van de meeste raadsvragen. De steun vanuit de inwoners is groeiend als reactie  op onze inzet.

In de openbare ledenvergadering zijn de eerste 7 kandidaten  voor de kandidatenlijst van Pro Krimpenerwaard voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022 vastgesteld.  Hierna worden deze uitstekende kandidaten vermeld.

1.Ad Struijs (huidige fractievoorzitter – Schoonhoven) is de lijsttrekker

2.Petra Klomp (huidig raadslid – Schoonhoven)

3.Bert Vriezen (Haastrecht)

4.Tim Oskam (Haastrecht)

5.Raymond Ernst (Gouderak)

6.Jan Haagsma (Lekkerkerk)

7.Mascha Molenaar

Deze lijst wordt aangevuld met enthousiaste leden die zich voor Pro Krimpenerwaard  willen inzetten. Ook u kunt zich nog hiervoor aanmelden. Wij gaan dan graag met u in gesprek.

De ledenvergadering van Pro Krimpenerwaard gaat ook akkoord met de voordracht van 3 nieuwe commissieleden.  Dat zijn de nummers 3, 4 en 5 van de kandidatenlijst. De besluitvorming door de raad zal op 16 november 2021 plaatsvinden. Het is toch raar dat de raad besluit of voorgedragen commissieleden van een partij worden toegelaten. In bijna alle gemeenten is dat aan de partij zelf en dat is toch logisch.  Maar niet in deze gemeente, waar de democratie behoorlijk communistisch wordt ingekleurd. Natuurlijk moeten de voorgedragen leden voldoen aan de wettelijke eisen van benoeming. Pro Krimpenerwaard rekent op uw steun en wij staan voor u klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.