Mogelijke corruptie wordt verder onderzocht.

Feitenonderzoek naar inhoud anonieme klachtenmail in volgende fase

Gemeente Krimpenerwaard heeft een extern onafhankelijk onderzoeksbureau, Strated Consulting, in de arm genomen om aantijgingen van een anonieme melder(s) te onderzoeken. Deze aantijgingen hebben betrekking op de selectie van leveranciers en de uitvoering van projecten in de openbare (buiten)ruimte in de periode 2012-2014 in opdracht van de voormalige gemeente Vlist.

Melden relevante informatie

Eenieder die in dit verband relevante informatie heeft en deze wil delen, kan contact opnemen met onderzoeksbureau Strated Consulting (www.stratedconsulting.nl). Strated Consulting beschikt over een vergunning voor het houden van een particulier onderzoeksbureau, geregistreerd onder POB nr. 1799, afgegeven door de minister van Justitie & Veiligheid.

De meldingen kunnen tot en met 30 september 2021 worden gedaan via het speciale e-mailadres: casuskrimpenerwaard@stratedconsulting.nl of telefonisch via 010-3130740.

Voor ambtenaren of voormalig ambtenaren die tot maximaal 1 jaar terug in dienst waren van de gemeente Krimpenerwaard, kan een dergelijke melding ook via de bestaande structuur worden gedaan in de zogeheten Klokkenluidersregeling. Gezien deze uitzonderlijke situatie en de zwaarwegende belangen kunnen (voormalig) medewerkers met informatie over deze casus ook rechtstreeks contact opnemen met Strated Consulting.

Pro Krimpenerwaard roept iedereen op hieraan mee te werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.