Een nieuwe burgemeester voor Krimpenerwaard: denk mee!

Pro Krimpenerwaard onderschrijft de oproep “Een nieuwe burgemeester voor Krimpenerwaard: denk mee!”

De gemeente Krimpenerwaard zoekt een burgemeester! Om de beste burgemeester te vinden, stelt de gemeenteraad eerst een profielschets vast. Deze beschrijft welke eigenschappen en kwaliteiten de nieuwe burgemeester moet hebben. De gemeenteraad vindt het belangrijk dat ook inwoners, ondernemers en maatschappelijke partners in de gemeente Krimpenerwaard hierover meedenken. Via een online enquête kunt u aangeven wat u belangrijk vindt door middel van enkele korte vragen. Ga naar www.krimpenerwaard.nl/nieuweburgemeester

Liever schriftelijk de vragenlijst invullen? Dat kan, gebruik hiervoor het formulier op de raadspagina in Het Kontakt. U kunt de vragenlijst invullen tot uiterlijk woensdag 12 mei. De resultaten van de enquête worden opgenomen in de profielschets voor de nieuwe burgemeester van de gemeente Krimpenerwaard.

Onze stelling:”Onze burgemeester is benaderbaar, geïnteresseerd, communicatief sterk en komt afspraken na. Een sterk rechtvaardigheidsgevoel is kenmerkend. Is integer en een echte vertegenwoordiger namens de inwoners. Oplossingsgericht! Zijn deur staat altijd open.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.