Per 1 juli Pro Krimpenerwaard in raad Schoonhoven

Foto inschrijvenWij hebben eerder in het persbericht van 27 juni gemeld dat een grote groep leden van GroenLinks in de gemeente Krimpenerwaard samen met andere betrokken bewoners heeft besloten om niet als GroenLinks Krimpenerwaard aan de gemeenteraadsverkiezingen van 19 november 2014 deel te nemen. We hebben een nieuwe lokale politieke partij opgericht onder de naam Pro Krimpenerwaard. De partij staat voor een duurzaam sociaal beleid waarbij de bewoners serieus worden betrokken. Dus geen schaliegaswinning in de Krimpenerwaard, geen puinbedrijf  Kruiswijk  in de schone polder bij Ammerstol en de servicepunten (balies) en de zorgloketten bij de 5 gemeenten worden niet afgeschaft. In goed overleg met GroenLinks (landelijk en provinciaal) is besloten om vanaf 1 juli onder de nieuwe politieke vlag van Pro Krimpenerwaard actief politiek te bedrijven. Dit betekent dat Ad Struijs, fractievoorzitter in de gemeenteraad van Schoonhoven, en Max van Gelder, commissielid, niet meer optreden namens GroenLinks, maar namens Pro Krimpenerwaard. De website van Pro Krimpenerwaard is intussen ook online: www.prokrimpenerwaard.nl. U kunt ons bereiken via e-mailadres info@prokrimpenerwaard.nl.

Ons nieuwe logo voegen wij ter info toe.

Op dit moment werken wij hard aan een speerpuntenprogramma.

Iedereen kan natuurlijk lid worden van de nieuwe partij Pro Krimpenerwaard en meepraten over het verkiezingsprogramma. U kunt hiervoor bijvoorbeeld het inschrijfformulier gebruiken dat op de website is afgedrukt.

 

Wij zijn nog op zoek naar bewoners die zich voor het mooie open landschap in de Krimpenerwaard, een gemeente waarin iedereen zich prettig moet voelen, willen inzetten. Wij vragen betrokken mensen uit alle kernen in de Krimpenerwaard om zich als kandidaat voor de verkiezingen bij ons aan te melden. Samen staan we sterker.

 

Het lidmaatschap van de nieuwe partij kost € 10,- per jaar.

 

Neem gerust contact met ons op of nodig ons uit voor een informatief gesprek.

 

Met vriendelijke groet,

Koos de Graaf,

voorzitter afdelingsbestuur

tel. O182 352541