Bij het verduurzamen van woningen kunt u denken aan het isoleren van vloeren en daken en de opwekking van energie met zonnepanelen op daken. Daarom willen we u uitnodigen om een online vragenlijst in te vullen.

In het onderzoek komen verschillende vragen aan bod. Bent u bereid om te investeren in de verduurzaming van uw woning? Welke belemmeringen ervaart u? Misschien wilt u wel meer doen om energie te besparen, maar weet u niet waar u moet beginnen?

Dit onderzoek wordt uitgevoerd door Research2Evolve, een onafhankelijk onderzoeksbureau. De antwoorden worden anoniem verwerkt.

Ook wanneer u (nog) niet bezig bent met het verduurzamen van uw woning of wanneer u weinig met het onderwerp heeft, kunt u de vragenlijst invullen. De gemeente gebruikt de uitkomsten van het onderzoek om verder invulling te geven aan het duurzaamheidsbeleid en de communicatie hierover. Uw mening telt!

Doet u mee?

Hoe meer deelnemers, hoe waardevoller het resultaat! Invullen duurt ongeveer 10 minuten en kan tot en met zondag 26 januari.

Meedoen kan via de website van Research2Evolve